hemma hos martin

hej är i skåne nu kom för ungefär 4 dagar sen .
nu är jag hos martin vi har vart och gått ut med silver och lilia , nu äter martin och de fruckost medans jag nördar äta . snart ska vi ut till ett " köpcentrum " och titta och kanske köpa någonting .
puss hej !

facebook

nu nördar jag facebook har vart hos emily fått massa kläder vi åt hadde trevligt osv ..
sen har hon sminkat mig till modell bilder kommer här nere trax nu ska jag forsätta läsa alla snälla kommentarer på fb som text " fin hon är " och så där . inte för att skryta men jag tycker bilderna vart rätt fina endå :D
tack emily jag älskar dig mest !


nya livet

' puss

you make me crazy baby

jag önskar att jag hade dig på höger sida där jag kunde hålla om dig och aldrig släppa taget . måste vara stark nu och kämpa för att få träffa dig måste jag börja tro på mig själv . ska försöka tänka på andra saker nu med .
lever för dig även hur jobbigt det än är så måste jag börja tänka på saker som inte gör mig lika svag varge gång jag tänker på dig .

I wish I had you on the right side where I could hold you and never let go. must be strong now and struggling to meet you, I begin to believe in myself. 'll try to think about other things now.
live for you, even how hard it is, I have to start thinking about things that do not make me as weak wolf time I think of you.



natti

Nu ska jag lägga mig imorgon drar melanie robin angelina mormor och jag till arbetesmusium där vi fickar och tittar runt ska frågamormor om vio kan åka och köpa nya ridskor med . men ni får ha det bra sålänge och sov sött och dröm sött för detska jag försöka göra .
nattinatti mina söta bloggare ;*


' blandat

Idag har mormor vart  här och ätit mat sen har jag vart med melanie . mamma , melanie och nicolaz är ute nu .
sen har jag packat för Mormor ingemar och deras hund åker hem till Skåne på onsdag då följer jag oxå med .
så blir inte så mkt hemma kom hem från Östervik i förrgår och på Onsdag åker jag till skåne mormor bor ute på landet och har 20 motorcyklar 3 tracktorer och 4 bilar och massa djur . Men nu ska jag försöka lunga ner mig mamma kom nyss hem och lillebror har slagit i hela läppen och blodet bara rinner .. starckarn .. :(
hejdå .


vill tillbaka vill vakna av att jag är där . Amanda fors jag älskar dig !


klocket

Då har jag bestämmt mig . imorgon blir det att ta spånkan till stan och träffa Ofelia vid 13.00 så då måste jag var därsen så åker till till klockatorpet tillsammans där vi träffar Frida och är hos hennes pappa . Ni får ha det bra sålänge har precis packat klart alla grejer eller packat " upp " alla saker . Nu vänta jag på att se någonting som är läskigt som kallas " blixten " . god natt ..

tillbax

Nu är jag här i norrköping igen . Haft det bäst i östervik med alla undebara människor och ledare . saknar er grymt .
Jag grät skit mkt förut. Vill tillbaka . Världens bästa läger jag haft skit kul . saknar er ni borde veta . det .
Har pratat med ofelia och frida i telefon nu ska jag prata med amanda i telefonen . jag har gjort det för att inte gråta.
ville inte hem vill ryma dit men ska dit nästa år igen . Van vid att ha kul och vara med alla undebara människor där men nu har man tråkigt här hemma men imorgon blir det att träffa massa från lägret och på augustifesten ska jag frida och Ofelia gå vi ska sova hos frida då med . Men nu ska jag ringa upp Manda .
hejdå . bilder kommer senare är så trött nu och så måste jag packa upp .

Här får ni en bild på mig och amanda sålänge :D

kommer inte kunna somna ..

har packat söner idag , kommer inte kunna sova ett piss inatt längtar sönder imorgon skussar mamma och manolo mig upp till " mateusskolan " där bussen hämtar mig / oss så åker vi tillöstervik där kommer jag träffa massa undebara roliga människorprecis som att vara i jersey shore men tuuuuuuubelt så mycket .
" Lyckligaste dagen i mitt liv " ungefärså blir det imorgon men ha det bra hah ingen klår mitt .
- nu slipper ni mig och jag er era idioter hejdå :DDD

mot nadja

inatt blir det att sova hos nadja kul vi kommer ha det . Nu ska vi börja dra oss hem mot henne och äta .
så hinner nog inte medatt blogga men ni får ha det bra .

beybey

Frågestund !



ni frågar jag ger svar , svaren kommer när jag fått massa kommentarer jag kommer medela er dagen innan så ni vet när svaren kommer fråga på massa grejer nu .
skriv hälst namn och kommentera inte massa onödiga kommentarer .

h*ra

fucking knullade bitch fitt h*ra ?!!!!!!
min plattång har fan gått sönder kan inte fixa mitt hår länge buhu och åker till östervik snart hur ska jag klara mig.
skulle platta håret i morse förut har det varit glapp men imorse upptäkte jag att den var helt fuckad .
så jävla irreterande asså åååååååh.

bullar och cola

Rubriken stämmer väldigt bra nu sitter jag och driker cola och äter bullar måste ducha snart inte gjort det nu eller så blir det imorgon på morgonen jag äter sötsaker hela tiden jag måste minska det jag måste bli lite smalare innan jag åker till östervik . men nu ska jag forsätta feta upp min feta mage jag gillar fetto grejer det är bara så !

mot duchen

nu ska jag ducha sen äta kvällsmat spela lite sims och lägga mig när jag känner för det .
så varmt i rummet så jag dör helt öppetfönster hör jävla fåglarna . Men ha det bra .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lördag ; tvätta sputtsiga kläder
söndag ; packa massa
Måndag ; ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSTERVIK

7/7-11

kom nyss hem ifrån varit ute hela dagen , vi åkte inte till Lindö pågrund av en sak . Men det var en stor fest i parken massa uppträdande och fiskedam sen stanna jag ute ett tag eller fram mot kvällen manolo har äntligen laddat ner " the sims 3 " till mig. så fårvänta några timmar sen kan jag börja spela det .
men nu ska jag forsätta chilla hoppa in i duchen eftersom att jag vart ute hela dagen men puss .

- ha det gött

- du



Jag saknar det vi hade jag saknar att vara tillsammans med dig, kan inte sluta titta på dig nu !
du är grymt söt . men det känns fel att jag tänker på det andra folk kommer säga om människor kunde bevisa
att de var äkta inte bara med att säga det utan att bevisa det .


' 21 12

idag har jag bara varit ute in parken och åkt någon " vatten ruchekana " . Melanie har sovit här inatt har vart en hel del med henne då med . Patricia och melanie är här och har lämnat tårta de har bakat så då får vi mumsa på det då imorgon vet jag inte om jag hinner med bloggandet eftersom att jag mamma och familj ska till Lindö :) vi åker bil dit . Men nu ska jag forsätta prata lite med melanie och pratricia.
555555555 dagar kvar till Östervik lyckligaste dagen i mitt liv !
Längtar sönder det är fan inte sant .. :')

hem ljuva hem

Dagen började med att mamma , jag o lillebror var på " parlek " och var där sen gick mamma hem sen kom melanie vi bakade och skulle sälja chokladmuffisarna som jag bakade men det gick inte så bra ingen ville köpa de xd haha .
sen var vi ute ett tag sen träffa vi några andra som vi var med osv .. Imorgon kommer jag tyvär inte hinna blogga isånna fall blir det sent jag Melanie och lena från timmet ska boooooovla haah jag ska vinna inte för att jag är så bra ;p . men men .. sen blir det ficka men nu ska jag fortsätta chilla och äta mina chokladmuffins yeah .

- vi ses

design ?

Rebecca lindén har precis fixat en header åt mig så jag är jätte nöjd kommer ha den väldigt länge nu .
orkar inte byta hela tiden men idag har jag iallfall bakat god stora varma chokladmuffins alla äter upp dem ,
men skönt att veta att de är goda och snart kan jag börja spela sims på datan .

- hejdå .

RSS 2.0