mys kväll med världens undebaraste syster .


Allt gott som vi var och handla :)

Carolina och jag håller upp våra goda skålar med någonting gått i ..

En bild på mig när jag spelar kanin fötter thithi

Så , här ser det ut när jag spelar .
och imorgon om det är fint väder går jag och min undebara syster ut
och fottar lite så bilder kommer nog upp :D

sover hos min undebara syster <3

sover hos min undebara syster idag Carolina känns skönt att vara hos henne , eftersom att jag älskar henne så hårt och mitt hjärta är helt varmt nu . Vi har spelat vi tröttna tillslut för vi var inte så bra eller hur man säger på ett snällt sätt . Senare ikväll kommer timmy hem vi ska ladda ner film och titta på och äta godis chips och dricka rödfanta jag och carolina va och handla förut men ni får ha det bra så ses vi senare .

En rolig bild på mig när vi spelar haha stora fötter det ser ut att jag har .
:D

svar på tal

kg om Jag älskar dig du är guldvärd .:
Hahahaha ska vi tycka synd om Dig ??
IP: 83.178.7.150

svar : snälla sluta skriva era äkliga kommentearer säg det till mig ist för att hitta på massa skit bakom datan hatar sånt jag har inte sagt att ni ska tycka synd om mig , jävligt onödiga kommentarer bara stick och sluta följa min blogg om ni ska klaga . skriv vem det är ist FITTOR !

måste bara säga :'d

Jag är så jävlaaaaaaaaa glad , överlycklig * tårar * fått en HELTNY PLATTÅNNNNNNNNNNNNNNG SOM ÄR DYR OCH KOSTAR ÖVER 399 :D DEN ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST OCH JAG SOM SKULLE SOVA MED FLÄTOR FÖR HÅRET SKULLE BLI PLATT * HOST * INTE SANT . MEN NU HAR JAG VÄRLDENS BÄSTA PLATTÅNG :'DDDDDDDDDD

ÖVERLYCKLING OCH SKIT GLAAAAAD'

Manolo kom precis hem med en plattång för 399 den är BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST ! kjdtsrtiosfjosjfo glad :'d ( SKRYYYYYYYYYYYYYTTTTTTTTTTTTTTTTTTT )

SUG MIN K*K OCH JAG ÄR GLAAAAAAAAAD '

Manolo kom hem jag har fått en helt NY plattång som är BÄST den kostar 3.0000000000000000 :') Jag är helt jävla ÖVERLYCKLIG MEN HEJDÅ ! :'DDDDDDDDDDDDD

dunkar musik .

Har vart hos pappa hela dagen vi har haft det mysigt och trevligt tillsammans saknat honom grymt ju !
jag kom hem för kanske ungefär 1 halv timma sen NÄR JAG KOM HEM VAR MIN NYA JAKA SOM JAG LÄNGTAT TILL FICK NÄSTAN TÅRAR BILDER PÅ DEN KOMMER SEN . DEN KOSTAR 1500:- LÄNGTAR SÖNDER TILL SNÖN ASSÅ :'D
men nu sitter ja och dunkar musik som påminner mig om augustifesten med mina undebara vänner .
http://www.youtube.com/watch?v=SmM0653YvXU
<3

killen är finast och jag är sjukt kär känslorna bara svignlar förbi .

discot på hagebyhus igår var väldigt trevlig , jag gjorde inte så mkt men det var andra sacker som var trevliga inget jag tar här på bloggen . men sov hos fatima inatt vi hade as kul , vi har vart i hc och nördart idag sen fick melanie vara med oss hon satt helt ensams vid datan aja . Men titta på en ny skitfin jacka jag ska få för 690 kr dööööööööfin!
men nu ligger jag på balkongen tänker på vissa saker och en kille som betyder sjuk pågrund av discot han sa massa fina sacker som värmde mitt hjärta , min skatt ! Men jag hoppar nog in i en snabbduch och äter någonting . men vi ses och fett många pussar till er ;)


jag har aldrig vart såhär kär och tänkt på någon så här mkt men det han sa igår värmde verkligen
mitt hjärta jag blev helt .. jag vet inte vad , det går inte att förklara hur glad jag blev det läkte allt i imitt
hjärta . jag är så himlaaaaaaaaaa kär!
E

det som blir bra vänder imot , mot det dåliga .

äntligen fredag men det var min första skoldag vart frisk igår men aja skönt endå . Senare blir det att dra till fatima där linda jag , fatima , melodi och denia gör iodning oss sen drar vi till hagebyhusdiscot det blir nog tråkigt där men ska bara vara där och chilla ist för att vara hemma och tråka och dansa lite . skoldagen var väl sådär . men får se om jag sover hos fatima inatt eller hur det blir , jag har inte så mkt mer att skriva så ni får ha det bra puss .

bilden är några dagar gamal , första bilden från min nya bebis, ( telen )

filmkväll

dags för filmkväll äta godis chips och drika cola och ha det trevlig . ska ladda ner film nu men ha det bra så ses vi när vi ses hejdå alla där ute '
kort inlägg !

tråkar sönder men funderar på lite grejer ..

hej dagen var så att mamma och jag fika på lindahls i hageby imorse senare gick vi runt och titta på lite sacker . Jag och manolo åkte till " Willy " vi skussa upp honom till flygplatsen för han skulle lämna sin syster de skulle åka tillbaka till italien . När manolo och ja kom till norrköping igen åt vi mc sen har vi tittat på lite film kommer inte ihåg så mkt om dagen men aja . Funderar på att göra nya vidiosar på telen och lägga upp och dagens frisyr osv .. Sen funderar jag på att gå köpa lite små godis och mysa lite . imorgon blir det nog ingen skola för jag känner mig svag , trött , hägig , ont i halsen vill bara ut med den känslan och jag är så himla trött hoppar nog in i ett varmt bad och sen tar det lungt vi får se . Det blir nog sista bloggandet för ikväll men ni får ha det bra sen hörs vi nog imorgon pusshej !

NY TELEFON SOM ÄR BÄTTRE ÄN EXPERIA OCH IPHONE TILLSAMMANS !

dagen var så himaaaaaaa skönt , mamma jag nicolaz och manolo drog till stan manolo körd oss dit och jag fick 2 skor och vi åt kebab och pomme så gått . När vi kom hem från stan gick vi hem egenom hagebycentrum för jag ville titta på en ny telefon som jag hade pratat om när vi var istan . Så vi stanna i en telefon butik där vi köpte en helt NY telefon som sagt den är bättre än experia och iphone tillsammans ;) jag är så jävla glad och den äger fett mkt !
fick den av manolo den kosta flera tusseeeeeen . tack !

bilden syns inte för den är bilden på datan men aja ni får nöja er :)

hemma från skolan

som ni vet så skrev jag igår på förra inlägget att jag skulle vara hemma pågrund över att jag var sjuk nu är det bara någon känsla i kroppen som sitter kvar . Men får nog pengar så jag kan handla , smink kl osv sen kanske det blir mc . imorgon drar jag nog till skolan får se senare ska vi ju till optikern vi får se om jag behöver glasögon eller inte . Senare idag kommer oxå dagens outfit och svar på om jag behöver glasögon eller inte men vi ses senare hejdå!

fy vilken gammal bild tagen för ungefär 2-3 år sedan .

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vtiL19zD-zE

är fortfarande , sjuk men kan iallfall röra mig och jag lever igen skola imorgon soft och blir nog mc inatt .
imorgon ska man till OPTIKERN och titta om jag behöver glasögon fyfan om jag behöver det då tar jag sjävlmord -.-
Men nu dunkar jag musik och har hört om den där natalie vila ifred tänk din familj och allt. du tog i dag men hoppas du har det bra i himlen . Men ni får ha det bra just nu dunkar jag musik rekomederar låten stååååårt älskaren .

hahaha , fyfan vilken gammal bild asså !

sjuk hos frida . :(

är hos frida är sjuk blev det igår får se om det blir skola imorgon . jag har feber , ont i kroppen och halsen . men det känns bättre nu än förut igår eller inatt . Men ni får ha det bra .
kortinlägg .


jag älskar lördagar men idag är jag så himla irreterad.

vakna ungefär vid 9 tiden vet inte varför jag vakna så tidigt jag ringde frida ska inte sova hos henne melanie sover här ist vi äter massa goda saker ikväll och popcorn. Jag måste ändra på mitt humör nu för jag är på så dåligthumör och är otrevlig och massa men man blir det pågrund av det som händer här hemma men ska försöka ändra på humöret till er säger jag hejdå ni får ha det bra .
Dagens hiss : SOL !

det är ni som gör mig svagare

Idag hade vi fotografering , jag smyg tittade på bilden lite fort och den var väldigt bra . Bättre än vad jag trodde
och skoldagen var väl sådär jag missa musiken pågrund av att jag gjorde iodning mig . Jag har precis släng på mig några kläder snart drar jag till stallet och är där ett tag sen får vi se hur det blir kanske ringer frida sen eftersom att jag skulle sova hos henne men vi får se hur det blir . kanske sover hemma .. Annars träffar jag melanie aje vet ni vad jag vet inte vad jag ska göra så ni får ha det bra och nu säger jag hejdåbajskorvar till er där !


Rolig bild !

vänner är det finaste som finns man ser de inte men man vet att de finns där .



Fan varför blir det alltid såhär när jag inte har bloggpaus bloggar jag aldrig men annars bloggar jag alltid !
skolan var väl lite såhär , när jag kom hem var ingen hemma så skönt äter choklad och pratar med frida i telefon . tror det blir att åka upp till stallet får väl se vädret är ok jag har ju lovat er att göra dagens oftifay men ingenting sånt har hänt vidio inlägg eller någonting för min camra är helt död så ska försöka göra iodning den .
Vi ses så pruttar jag på er så länge charå ;)
och imorgon blir det skolfotto så måste välja kläder och  så imorgon . Min plattång är trasig har bara en dåligt nu så får låna mina underbara vänners plattång .
hejdå !

Livet blir det du gör det till så sluta klaga på alla andra .

Blir nog bloggpaus ett tag nu så jag säger väl
- hejdå -


svar på tal

Postat av: nadjasaade Shit gmn vad jag saknar dig, vi får verkligen ses snart ! pöss <3
svar : Gumma jag saknar våran sommar med <3

Jag älskar dig du är guldvärd .

- Min bror för er som undrar

Det började med att mamma och du bråka hela tiden så soc bland inbanade jag mådde dåligt över det jag gick sönder helt och fick ångest vargedag . Jag mådde dåligt över det och massa andra saker jag har gått egenom . Sen när jag kom hem från skolan fick jag reda på att min bror hadde flyttat till en annan familj de sa ingenting , de sa det när jag kom hem . Jag sprang in i rummet satt vid fönster och ville ta mitt liv jag orkade inte med någonting. Jag fick ångets vargedag . Dagarna och åren har gått vi sitter på möten mamma säger " han gråter hela tiden han mår dåligt över allting han har ångest och massa , jag ser honom gråta jag vet att han inte mår bra . Det är inte kul det är drf jag mår dåligt jag brukar skriva till honom på fb och gråta jätte mkt efteråt . Ja saknar honom han var mitt allt och fanns där när jag hade det jobbigt och behövde honom . Det var han som alltid fick mig på strålande humör . Men efter det här gick jag sönder jag grät och kommer aldrig sluta jag gråter hela tiden inom mig . Jag mår inte bra . Jag vill ta mitt egna liv ibland även om jag inte visar det .
Jag är helt jag vet inte vad .. Ånget hit och dit . Asså jag är så svag snart faller jag och gör jag det känns det som det är över  . Känns som jag vill dö känns som jag kommer lida när som helst . Det känns som att allting är en madröm vill att det ska vara en Men det är på riktigt asså fan . Ångest varge minut sikund . Jag orkar ingenting , det försvinner alltid jag kommer alltid må såhär vara svag och vara trasig igen kan få mig hel igen.

ibland suger rubriker .

Vi började som varligt i skolan idag men slutade klockan , 12.00 Jag fatima och thikra gick rund i hageby och titta på kläder och lite annat . Klockan 14.00 drog vi till hagebyhus platta håret och gjorde iodning oss för vi skulle spela in en film vi spelade in filmen kl 15.00 och sen drog alla hem jag drog till stallet och träffa min saknade , häst Måns ! Tog hand om honom och lite mer . När jag kom hem så åt jag tar nog ett bad sen får se om jag duchar håret jag gör väl det annars får jag gå runt och luckta häst ! Men nu ska jag sluta skriva och göra min läxa till imorgon med .

- är du jag som ger ett starkt lénde vänder mig om och går ? -

amanda , frida och natalie.

Amanda , jag och natalie sov hos frida inatt amanda kom senare på kvällen och vi hade det trevlig och roligt . Vi ladda ner massa skräck filmer och en skräck film som heter Paranormal activity allting om den filmen har hänt på riktigt vi somnar ungefär vid 4 tiden och sakna NIO ( 9 ) helt sjukt ! sen såg vi andra filmer sen drog jag hem och har gjort massa sakr så hände det är sak jag inte tar på bloggen men jag måde dåligt över det får hoppas jag kan somna ikväll men jag tog ett varmt bad då kändes det bättre . Men nu ska jag ta ett kall glas cola och äta choklad men vi hörs !


Verkligen bjudbild , bara för bilden är suddig och liten men det får duga ;)

10/9

Det var väldigt länge sen jag blogga jag har inte haft tid så gör ett snabbt inlägg nu när jag har tid .
Frida ringde och väkte mig för en kvar sen och vi prata lite jag natalie och amanda skulle sova hos henne men amanda kan inte hon ska iväg och komma hem vid 9-10 tiden ikväll . Jag har verkligen saknat henne men aja ..
Så jag och natalie sover hos frida vi kommer spela in massa film som kommer upp på fb senare och ta massa bilder och massa mer . Prata om hur besviken jag blev om amanda .. Men vi ska iallfall ha det kul och massa .
Just nu dunkar jag Ulrikmunther musik .

och sen funderar jag lite på ny header tycker den här är väldigt tråkig och sen ska jag göra bloggen roligare .
Ulrik munther finaste killen du är min !

hos josefine

Dagen började med att jag var i stallet och var där ett tag sen vid 4 tiden så kom josans mamma och josans kompis skulle sova hos henne men hon dissa så jag sover hos josan inatt . hon pratar med ramus och jag med det är henne " kille " . Hennes bror är och köper chips och godis och massa mer . sen när de kommer ska vi se på film och jag har gjort vidiosar som kanske kommer ut men ni får ha det bra .
Imorgon :
imorgon ska vi upp vid 7 och vi typ plattar håret så mitt hår inte ser ut som det gör nu sen åker vi upp till stallet jag måste vara där innan 9 för det är tävlingar där o jag ska hjälpa till och jossan är i stallet ett tag för hon har fotboll senare vid 1 tiden . men nu ska vi forsätta chilla och ni får ha det bra ;)

Hej jag älskar att blogga !  mitt namn är jenniferfigueroa,   jag är född 98:a & på min   blogg skriver jag lite mer   om mig själv frågestundar har   jag lite då & då.

Varför kan kärlek inte vara riktiga känslor alla ska pleya hela tiden , alla
ska svika alla ska såra varför är det fullt utav idioter här på gjorden .


RSS 2.0